Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@02:53:52 GMT

به پشتیبانی و تامین نیاز زنجیره تولید متعهدیم

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۴۱۳۳

به پشتیبانی و تامین نیاز زنجیره تولید متعهدیم

مدیر انبار‌ها و سفارشات شرکت گل‌گهر گفت: بر اساس نقشه استراتژی شرکت گل‌گهر، مدیریت انبار‌ها و سفارشات در راستای تامین بهره‌ور نیازمندی‌های زنجیره تولید، برنامه‌ریزی انبارش و حمل محصول، در دو حوزه انبار و سفارشات با عنوان پشتیبان مدیریت‌های تولیدی در سازمان نقش آفرینی می‌کند. مهندس حامد احمدی افزود: تلاش شده است تا از به وجود آمدن اقلام راکد  و متعاقب آن خواب سرمایه در انبار از طریق  واگذاری اقلام راکد موجود در انبار‌ها و استفاده از آن‌ها در طرح‌های توسعه‌ای شرکت و پروژه‌های جدید جلوگیری شود  ضمنا  یکی دیگر از  رویکرد‌های  دردست اجرا جمع آوری ضایعات موجود در شرکت به واسطه تغییر طرح و ساماندهی محیط کار بوده که سعی شده برنامه ریزی‌های لازم جهت استفاده مجدد در طرح‌های توسعه‌ای گل گهر و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. صورت پذیرد.

وی اظهار کرد: با توجه به  هدف تعیین شده سازمان با موضوع تداوم تولید و متعاقب آن پیشروی معادن و افزایش تولید، کمبود فضای دپو سازی محصول به عنوان یکی از مهمترین چالش‌های مهم مطرح است که این امر نیز با تسطیح و آماده‌سازی زمین‌های موجود در سایت‌های گل‌گهر در حال پیگیری و انجام است.

مدیر انبار‌ها و سفارشات گل گهر ادامه داد: احداث و جانمایی سیستم‌های توزین جدید با هدف صرفه جویی در وقت و بالا بردن درصد آماده به کاری به عنوان آخرین فیلتر تحویل میزان مقادیر تعیین شده فروش محصول به مشتری هم یکی دیگر از هدف‌های کلان و در حال پیگیری در این مدیریت بوده که با توجه به تعریف شاخص و پایش‌های مستمر  دستیابی به این امر مهم تا کنون فراتر از حد انتظار بوده که با کمک همکاران  مدیریت ممکن شده است.

احمدی گفت: همکاری در راستای ایجاد نرم افزار یکپارچه کدینگ منطقه گل‌گهر همچنین همکاری درخصوص اجرای پروژه تولید سیستم‌های یکپارچه شرکت، گامی موثر در راستای جلوگیری از جزیره‌ای بودن نرم‌افزار‌های مرتبط با ثبت و صدور درخواست خرید، انبارداری و انبار گردانی می‌باشد که به عنوان یکی از اقدامات موثر در راستای پیشبرد اهداف سازمان مد نظر قرارگرفته است. استفاده از دانش‌های مختلفی نظیر شش سگیما، برگزاری جلسات هم اندیشی و استفاده از پیشنهادات همکاران مدیریت با هدف رفع موانع و گلوگاه‌های واحد انبار‌ها و سفارشات، بازدید از شرکت‌های همکار و همگروه با هدف استفاده از تجارب در بخش‌های مختلف و برنامه‌ریزی جهت حضور پرسنل در کلاس‌های آموزشی مرتبط با حوزه کاری با هماهنگی معاونت‌ها و مدیریت‌های مرتبط از جمله این اقدامات تکمیلی خواهد بود.

وی ضمن تشکر از حمایت‌های همیشگی مدیران ارشد شرکت، ادامه داد: با همه این تفاسیر نباید از اهمیت نقش نیروی انسانی در افزایش عملکرد هر بخش غافل ماند. چرا که اگر هر سازمانی را مشابه بدن انسان تصور کنیم، عدم عملکرد صحیح یک عضو باعث اختلال در کارایی سایر اعضا خواهد شد. بنابراین در سازمانی به وسعت شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر که تمامی ارکان آن هدف مشخصی را دنبال می‌کنند، قطعا همکاری و هماهنگی همه بخش‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار خواهد بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گل گهر گل گهر گلگهر شرکت گل گهر شرکت گل گهر گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، پژوهشگران شرکت دانش بنیان «اوپتران مایند» «Opteran Mind» در مدت یک دهه، با سعی در درک چگونگی عملکرد مغز حشرات، بررسی کردند حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت «هوش طبیعی»

آن‌ها یافته‌های به دست آمده را به الگوریتم تبدیل کرده و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. این پژوهشگران معتقدند این الگوریتم می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

«دیوید راجان» «David Rajan» مدیر عامل اوپتران می‌گوید: حشراتی مانند زنبور‌های عسل یک میلیون نورون دارند که این میزان در انسان حدود ۸۶ میلیارد نورون است، اما سیستم‌های مرکزی آن‌ها دقیقا در همین تعداد قرار دارند. آن‌ها دنیا را می‌بینند، خود را در فضا محلی می‌کنند و حتی می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی چند میکرو وات حرکت کنند.

اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، لازم نیست به شرکت‌های فناور دنیا بروید کافیست سری به باغچه بزنید.

این شرکت قصد دارد طی ماه‌های آینده، سیستم خود را با عملکرد‌های اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشیده و تا سال آینده، الگوریتم‌های تصمیم گیری را ادغام کرده تا ماشین‌ها بتوانند وظایف را اولویت بندی کنند.


راجان تاکید کرد: این تنها شروع کار است چرا که این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربرد‌های تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک انبار

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به زودی فناوری خود را در ربات‌های پیشرفته انبارداری شرکت آلمانی «سیفلاگ» «Safelog» بکار گیرد.

علاوه بر این، فناوری اوپتران از سیستم‌های موجود متفاوت عمل می‌کند چرا که نیازی به آموزش گسترده در مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در محیط حرکت کنند و بدون نیاز به جمع آوری و آموزش مداوم داده‌ها در یک مرکز داده، با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار (AGV) در یک انبار به طور معمول، کار زیادی می‌برد. اپراتور‌ها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تاسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند. کاری که اوپتران مایند انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه اندازی را ساده می‌کند.

«چارلی رنس» «Charlie Rance»، مدیر تولید این شرکت، می‌گوید: تنها کاری که اوپراتور باید بکند تنظیم سرعت ربات است و همین. ما در حال ایجاد راه حلی هستیم که به AGV‌ها اجازه می‌دهد به طور مستقل در یک نظر از محیط نقشه برداری کنند، بنابراین زمان تنظیم بسیار سریع است و می‌توانید آن را با بقیه AGV‌های خود به اشتراک بگذارید. می‌توانیم با حذف زیرساخت‌های ثابت، دیگر نیازی به بازتابنده یا کد QR نداشته باشیم. ما سیستم را با هزینه کمتر نگه می‌داریم.

این شرکت همچنین در حال عقد قرارداد‌های تجاری در حوزه کاربرد‌های پهپاد‌های امنیتی داخلی در بازار مصرف و همچنین پیاده سازی در بخش معدن و خودرو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انبار‌های هلال‌ احمر نیاز به تقویت جدی دارند/ وزارت کشور منابع مالی را تامین کند
  • بزرگترین شبکه پشتیبانی از سیستم‌های اتوماسیون شبکه بانکی کشور در «فرادیس البرز»
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار